Sponsor acties

Zoals u weet zijn we al enige tijd bezig met het verbouwen van het pand. Tweederde van het pand is verbouwd en ziet er prachtig uit. Sinds anderhalve maand ligt de verbouwing echter stil omdat door onvoorziene kostenposten het bedrag wat begroot was niet voldoende gebleken is.

Welbions is genegen om naast hun royale eerste investering meer bij te dragen mits wij medesponsoren bereid vinden hierin te participeren. Wij zijn daarom nu gestart met een crowdfunding campagne.

Onlangs is onze Indiegogo campagne van start gegaan. Deze is gericht op het buitenland waar paypal een meer gebruikte bank is. Naast de indiegogo campagne hebben we natuurlijk ons donatie pagina waar met ideal gedoneerd kan worden.

Voor sponsoren die € 500,- of meer doneren hebben wij als dank een van de 8 originele Piet Blom stoeltjes te vergeven. Uiteraard komen sponsors met logo en link op onze site als sponsor. Er zijn ook 6 klonen te vergeven, daarvoor vragen we €250,-

We willen met onze educatieve projecten nog dit schooljaar een start maken en willen daarom zo snel mogelijk de verbouwing afronden en het museum op vaste dagen kunnen openen.

Daarom willen we u vragen de link naar onze crowdfundingpagina door te sturen naar mensen van wie u denkt dat ze willen bijdragen aan deze actie. Het adres is : http://igg.me/at/pietblommuseum/x/3994248 , een andere mogelijkheid is natuurlijk de site te delen op facebook of twitter.

Geplaatst in Geen categorie.