Wandschildering Theo Blom in amphitheater Kasbah

Vandaag wordt door Abel Blom ( zoon van Piet ) en Matthijs Blom ( zoon van Theo ) de langverwachte wandschildering geplaatst.
Nadat deze decennia spoorloos leek te zijn, werd hij vorig jaar terug gevonden in de kelders van de Universiteit Twente.
Hij bleek de tand des tijds goed te hebben doorstaan, waarna werd besloten deze te plaatsten in het amphitheater in de Kasbah om de
hoek van het Blom museum.
De schildering werd oorspronkelijk gemaakt voor een verbouwing van het Stedelijk museum te Amsterdam, werd vervolgens door Piet en diens broer Theo
verplaatst naar de Universiteit Twente en wordt vandaag dus door de 2 zoons met liefde aangebracht op zijn nieuwe bestemming.
We denken dat dit ( cobra ) kunstwerk een aanwinst voor de Kasbah en met name de onderbouw zal zijn.

Hier alvast enkele foto’s van vanmorgen.

_MG_4408

_MG_4426   _MG_4427

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_MG_4435

 

Geplaatst in Geen categorie.